NVTG Voorjaarscongres

13 april 2017

Strukton Worksphere is de congressponsor 2017 van de NVTG. Kom 12 en 13 april 2017 langs op standnummer 12, beleef de lancering van Strukton PULSE en laat u inspireren door de Nederlandse astronaut André Kuipers.

Technologie neemt in de veranderende zorg een steeds belangrijker positie in. De NVTG (vereniging voor technisch facility professionals in de zorgsector) organiseert op 12 en 13 april 2017 haar voorjaarscongres met als thema “Kennis is Macht en Kennisdelen is Kracht”.

Met het innovatieve Strukton PULSE draagt Strukton Worksphere bij aan het creëren van prettige en gezonde werk- en leefomgevingen in de zorg. U bent goed in zorg. Wij hebben veel kennis omtrent gebouwen. Samen leveren wij 'De beste zorg in gezonde gebouwen'. 

Programma Strukton Worksphere

NVTG programma tbv website

 

Kwalitatief hoogstaande en efficiënte zorg hangt nauw samen met de beschikbare producten en diensten. Strukton PULSE transformeert 24/7 gebouwdata naar informatie die storingen voorkomt, die levensduur verlengt, die energie- en onderhoudskosten reduceert en die bovendien de gebruikerstevredenheid vergroot.

Lancering Strukton PULSE

Vol trots lanceren wij Strukton PULSE op 13 april op het NVTG-congres. Ontmoet Strukton Worksphere op stand 12 en laat u inspireren hoe wij werken aan de beste zorg in gezonde gebouwen.

 

Het NVTG-congres wordt gehouden in Golden Tulip Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4, 3861 MC Nijkerk. Strukton Worksphere verwelkomt u op stand 12. 

Bestel uw toegangskaart bij de NVTG

NVTG logo 2017

Schrijf je in voor het NVTG congres