Health & Care Day 2017

04 oktober 2017

Health & Care Day viert zijn eerste lustrum met wederom een inspiratie-event voor beslissers uit de zorg die het ‘anders, slimmer, beter’ willen doen. Op 4 oktober 2017 bent u van harte welkom in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. Thema dit jaar is 'Empowerment'.

De betekenis van EMPOWERMENT is 'in staat stellen'. Hoe kun je als bestuurder in de zorg anderen, maar ook jezelf, empoweren? Samen naar echt waardegedreven zorg. Dát is waar de 5e Health & Care Day over gaat. Strukton Worksphere is er 4 oktober bij en verzorgt net als alle andere jaren een Masterclass.

Masterclass Toekomstbestendige zorggebouwen

Interesse in het toekomstbestendig exploiteren van zorggebouwen en op welke wijze dit te realiseren? Dan mag u deze unieke masterclass niet missen. Mariken Govaert, directeur Vastgoed en Facilitair Altrecht, en Marcel Dommisse, Sales Director Healthcare Strukton Worksphere, delen hun kennis en ervaring. Wat zijn hun lessons learned? 

  • Zorggebouwen professioneel en efficiënt exploiteren door middel van een regieorganisatie.
  • Hoe organiseer je de samenwerking tussen de zorgorganisatie en de maincontractor, zodat tijdig wordt geanticipeerd op veranderingen in de zorg en dit bijdraagt aan een positieve omgeving voor de patiënt en zorgmedewerker?
  • Hoe zorg je dat je continue veranderende ontwikkelingen zoals verduurzaming en gebruik van big data toepast in de bedrijfsvoering?

Wij verwelkomen u graag op 4 oktober 2017 in de Schouwburg Orpheus te Apeldoorn.

HCDay17

Contact

Meer weten over de Health & Care Day 2017? Meer weten over de lessons learned voor toekomstbestendige zorggebouwen? 

Neem contact op