Facto congres 2017

13 juni 2017

Internet of Things, sensoren, slimme meters, Big Data. De technologische vooruitgang zorgt ervoor dat gebouwen steeds slimmer worden en dat gebouwbeheerssystemen over steeds meer data beschikken. Wat heeft de gebouwgebruiker aan al deze technologische ontwikkelingen? De case 'Essent' geeft u een kijkje in de keuken.

De uitdaging van deze nieuwe werkelijkheid is om al deze data te transformeren naar bruikbare informatie. Immers, ‘meten is weten’ is prima, maar de echte vraag is natuurlijk: wat kun je met deze informatie doen? 

Wat heeft de gebouwgebruiker aan al deze technologische ontwikkelingen? Wat levert dit hem op? Wat kan een onderhoudspartij met deze data? Hoe kunnen gebruikers van een gebouw hier merkbaar de vruchten van plukken? En wat is de business case van een investering in meer gebouwintelligentie?

Trends binnen facility management

Binnen facility management gaat het steeds vaker om het leveren van innovatieve en excellente dienstverlening in een inspirerende werkomgeving. Wie in staat is om, samen met externe partijen, deze innovatieve en excellente dienstverlening te leveren, zorgt ervoor dat het primair proces optimaal kan functioneren. Alle reden dus voor een facilitair congres met de titel: ‘Innoveren, Inspireren, Excelleren’.

Workshop 'Big data en gebouwbeheer: een nieuwe werkelijkheid'

Ralph van den Heuvel (groepsleider Strukton PULSE) en Jan Klein Goldewijk (manager Facility Services bij Essent) nemen u mee in hun visie en delen de ervaringen uit de praktijk. Deze workshop kunt u op 13 juni zowel van 11.30 - 12.30 uur als van 15.00 - 16.00 uur volgen. 

Facto-congres2017

Facto congres 2017

Facto-congres2017

Neem deel aan onze workshop 'Big data en gebouwbeheer: een nieuwe werkelijkheid' op het Facto congres 2017.  

Facto-congres