Building Holland - 12 april

12 april 2017

12 april 2017. Ontdek meer over duurzaamheid in werk- en leefomgevingen. Maak de ruimtereis met astronaut Andre Kuipers mee en ontmoet hem tijdens de meet & greet, beleef de lancering van Strukton PULSE en sluit aan bij de presentatie over PULSE. Bezoek Strukton Worksphere tijdens Building Holland (standnummer 10.055A).

STRW17001-01 Building Holland beurs_banner-03

Graag nodigen wij u uit voor ons programma op het innovatieve evenement '(Re)Building the Future'. Het hedendaagse leven kan immers niet zonder slimme technologische oplossingen en toepassingen. Zonder techniek staat alles stil. Strukton Worksphere neemt u mee in de clevere oplossingen die zij biedt. 

Meet & Greet met Andre Kuipers

Hoe ervaart iemand een werk- en leefomgeving in de ruimte? Welke inzichten geeft ons dat in het aanpassen van gebouwen op aarde? Onze Nederlandse astronaut André Kuipers neemt u mee in zijn unieke ervaring vol technologische ontwikkelingen en zijn zienswijze omtrent innovatie en duurzaamheid van ons ‘ruimteschip’ aarde. 

Meld u HIER aan voor een ruimtecollege door niemand minder dan astronaut André Kuiipers. De ontvangst voor deze ruimtereis is vanaf 13.00 uur alleen op vertoon van uw bewijs van aanmelding voor dit speciale event.
Na de ruimtereis en de lancering van Strukton PULSE is er nog gelegenheid voor een meet & greet met astronaut André Kuipers op onze stand (vanaf 15.00 uur). 

Woensdag 12 april, vanaf 13.00 uur

Strukton PULSE

Vandaag is de lancering van Strukton PULSE. Met onze innovatie Strukton PULSE dragen wij bij aan het creëren van prettige en gezonde werk- en leefomgevingen. Strukton PULSE transformeert 24/7 data naar informatie die storingen voorkomt, die levensduur verlengt, die energie- en onderhoudskosten reduceert en bovendien gebruikerstevredenheid vergroot. 
Woensdag 12 april, van 15.00 - 15.30 uur, op de stand van Strukton Worksphere 

Na de lancering, stapt collega Ralph van den Heuvel om 15.50 uur het podium Creatio in hal 11 op. Over 'Clever Technology in (work)space'. 
Woensdag 12 april, van 15.50 - 16.10 uur, op podium Creatio in hal 11. 

Vraag nu uw toegangskaart aan

Laat u inspireren over de toekomst. Denk mee over duurzaamheid in werk- en leefomgevingen. Beleef de lancering van Strukton PULSE en sluit aan bij de presentaties. Vraag hier een gratis toegangskaart aan voor de beurs en bezoek Strukton Worksphere tijdens Building Holland (11-13 april), RAI Amsterdam, stand 10.055A. Wij maken graag kennis met u.