Building Holland - 13 april

13 april 2017

13 april 2017. Inspiratie voor de toekomst. Ontdek meer over duurzaamheid in werk- en leefomgevingen. Beleef Strukton PULSE en sluit aan bij de presentaties. Bezoek Strukton Worksphere tijdens Building Holland (standnummer 10.055A).

STRW17001-01 Building Holland beurs_banner-01

Graag nodigen wij u uit voor ons programma op het innovatieve evenement '(Re)Building the Future'. Het hedendaagse leven kan immers niet zonder slimme technologische oplossingen en toepassingen. Zonder techniek staat alles stil. Strukton Worksphere neemt u mee in de clevere oplossingen die zij biedt. 

Strukton PULSE

Met onze innovatie Strukton PULSE dragen wij bij aan het creëren van prettige en gezonde werk- en leefomgevingen. Strukton PULSE transformeert 24/7 data naar informatie die storingen voorkomt, die levensduur verlengt, die energie- en onderhoudskosten reduceert en bovendien gebruikerstevredenheid vergroot. 
Niet alleen op onze stand delen we graag kennis over Strukton PULSE. Collega Ralph van den Heuvel stapt om 10.50 uur het podium Nexus in hal 10 op. Hij vertelt u graag meer over 'Clever Technology in (work)space'. 
Donderdag 13 april, van 10.50 - 11.10 uur, op podium Nexus in hal 10. 

Vraag nu uw toegangskaart aan

Laat u inspireren over de toekomst. Denk mee over duurzaamheid in werk- en leefomgevingen. Beleef de lancering van Strukton PULSE en sluit aan bij de presentaties. Vraag hier een gratis toegangskaart aan voor de beurs en bezoek Strukton Worksphere tijdens Building Holland (11-13 april), RAI Amsterdam, stand 10.055A. Wij maken graag kennis met u.