Nieuws

Strukton Worksphere wint zilver bij SAP Quality Awards 2016

23 september 2016

Strukton Worksphere is vrijdag 16 september bekroond tot "Silver Winner" bij de SAP Quality Awards 2016. Jaarlijks beloont SAP Nederland de meest succesvolle implementaties met een Quality Award. Strukton Worksphere heeft het zilver gewonnen met de migratie van haar SAP applicaties naar SAP’s databaseplatform HANA.

SAP Quality Awards 201654-LR 

Als eerste bedrijf in Nederland heeft Strukton Worksphere al haar SAP systemen gemigreerd naar SAP HANA. In haar juryrapport roemde de jury de projectaanpak en korte doorlooptijd:

“Het project kent een indrukwekkende tijdlijn, een volledige HANA migratie werd in slechts drie maanden gerealiseerd. Met dit project is Strukton overduidelijk klaar voor de toekomst.”

Het project is drie weken eerder opgeleverd dan gepland en binnen budget. Strukton Worksphere heeft voor dit project samengewerkt met SAP partner Experis Ciber.

SAP wordt bij Strukton Worksphere gebruikt voor ondersteuning van veel processen. Bijvoorbeeld projectbewaking van grote projecten en uitvoering van beheer en onderhoud bij klanten. Ook gebruikt Strukton Worksphere SAP voor koppelingen met systemen van klanten en leveranciers. SAP Business Intelligence wordt gebruikt voor analytics, rapportages en dashboards.  Met de upgrade naar SAP HANA is Strukton Worksphere klaar voor volgende stappen in haar IT roadmap om zo klanten en collega's nog beter van dienst te zijn.

Strukton Worksphere is beloond met een tweede plek in de categorie Fast Delivery. Fast Delivery heeft alles te maken met het snel, efficiënt en met oog voor kwaliteit implementeren van SAP oplossingen. In 2013 heeft Strukton Worksphere ook meegedaan aan de Quality Awards en hierbij bekroond tot "Gold Winner" met de implementatie van HR Performance Management software Successfactors.