Nieuws

Strukton Worksphere verhuist van Leek naar Groningen

30 maart 2016

Door de gestage groei heeft Strukton Worksphere onlangs een nieuw kantoorpand in gebruik genomen in Leeuwarden en zal op 31 maart verhuizen vanuit Leek naar een nieuwe, duurzamere kantoorlocatie in Groningen.

pand groningen 

Duurzaamheid

Naast het feit dat de organisatie een groei heeft doorgemaakt in de afgelopen jaren, is er ook voor  deze nieuwe kantoren gekozen vanwege de toepassing van  technologische innovatie op het gebied van duurzaamheid (CO2 neutraal en geen gebruik van aardgas). Het pand in Leeuwarden wordt verwarmd door middel van afvalhout en/of pallets (waarbij de CO2 uitstoot neutraal is). Het pand in Groningen wordt door middel van een Warmte Koude Opslag (WKO) verwarmd en gekoeld (en is dan ook CO2 neutraal).

In de Regio Noord Oost werkt Strukton Worksphere vanuit Leeuwarden en Groningen met ruim 300 betrokken medewerkers aan een gezonde, veilige, comfortabele en duurzame omgeving waarin mensen kunnen verblijven, werken en reizen. Dit doen zij door de gehele zorg voor gebouwen en technische installaties op zich te nemen met een integrale aanpak van ontwerp, ontwikkeling, realisatie, onderhoud en exploitatie. 

Opening nieuwe locaties

De burgemeester van Leeuwarden Ferd Crone en de burgemeester van Groningen Peter den Oudsten verrichten vandaag de officiële opening van de panden vanuit de centraal gelegen en fraai vernieuwde schouwburg De Lawei in Drachten. De spectaculaire opening staat geheel in het teken van de ruimte. André Kuipers zal alle genodigden meenemen in zijn unieke ervaring vol technologische ontwikkelingen en zijn zienswijze omtrent de duurzaamheid van ons ‘ruimteschip aarde’ geven.