Nieuws

Strukton Worksphere verbreedt dienstenpakket voor industriële klanten

11 oktober 2016

Strukton Worksphere en Wilee Techniek maken bekend dat per 10 oktober 2016 Wilee Techniek onderdeel zal uitmaken van Strukton Worksphere. Beide bedrijven tekenden daartoe de desbetreffende overeenkomst. Hiermee verbreedt Strukton Worksphere zijn dienstenpakket voor industriële klanten.

overname Wilee 

Het in Leeuwarden gevestigde Wilee Techniek is een moderne productie- en procesautomatiseerder. De specialisten van Wilee Techniek hebben gedetailleerde proceskennis van de food en non-food sector. Strukton Worksphere biedt zijn klanten in de industriële markt een (voedsel)veilig, energiezuinig en gestroomlijnd productieproces met zo kort mogelijke doorlooptijden.

Met kennis van elektrotechniek & instrumentatie, industriële automatisering en procestechniek levert Strukton Worksphere een multidisciplinaire bijdrage aan de modificatie en optimalisatie van het productieproces bij zijn klanten. De overname van Wilee Techniek met zijn activiteiten van ontwerp tot en met de implementatie in het automatiseringsproces is een goede aanwinst voor het realiseren van de doelstellingen van Strukton Worksphere in het industriële marktsegment.

“Wij delen onze kennis en ervaring, maar vullen elkaar ook aan binnen specifieke techniek- en marktgebieden. Gezamenlijk kunnen wij onze klanten een breder scala aan diensten en producten bieden.”

Henk Lier, projectdirecteur Industrie Strukton Worksphere

 

fotobijschrift: (links) Henk Lier van Strukton Worksphere en (rechts) Sjoert Zuidhof van Wilee Techniek