Nieuws

Strukton Worksphere Reservistenwerkgever 2016

15 november 2016

Secretaris-Generaal van het Ministerie van Defensie Drs. Wim Geerts reikte de award uit voor de Reservistenwerkgever van het jaar 2016. Kees Janse nomineerde zijn werkgever Strukton Worksphere en won!

Reservistenwerkgever - D161114ED002 

14 november, het Nationaal Militair Museum in Soesterberg, de uitreiking van de award voor Reservistenwerkgever 2016. Reservist Kees Janse heeft zijn werkgever Strukton Worksphere hiervoor begin 2016 opgegeven. Janse werkt als calculator/engineer en is naast zijn werk bij Strukton Worksphere reservist bij defensie. Daar is Kees Janse korporaal der eerste klasse bij de Alpha Compagnie van 30 NATRES-bataljon als chauffeur wielvoertuig.

Strukton Worksphere spande de kroon omdat het bedrijf actief bezig is om reservisten in de bedrijfsvoering te krijgen en te ondersteunen. Secretaris-generaal van Defensie Wim Geerts, die de winnaar bekendmaakte:

“Strukton Worksphere biedt een plaats om alle opgedane ervaring voor zowel het bedrijf als voor Defensie ten volle in te zetten”

Strukton Worksphere onderstreept het belang en de meerwaarde van reservisten voor de organisatie:

“Kees Janse is calculator/engineer bij ons bedrijf. Wij vinden het bijzonder dat hij naast zijn baan reservist is. Dit toont zijn maatschappelijke betrokkenheid. Dat hij zich inzet als reservist toont zijn integriteit, flexibiliteit en gevoel voor verantwoordelijkheid. Dit zijn competenties die wij als werkgever zeer op prijs stellen.”

Bij de overhandiging van de award in het Nationaal Militair Museum ging een eervolle vermelding naar Wensink Automotive en Kadaster. De werkgevers waren met 22 andere bedrijven en organisaties genomineerd door hun eigen personeel.

fotobijschrift: Reservistenwerkgever 2016, ing. Frank Peek, te midden van de Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht, Luitenant-Generaal Bart Hoitink, en de Secretaris-Generaal van het Ministerie van defensie, de heer Drs. Wim Geerts. Op de voorgrond reservist Kees Janse.