Nieuws

Politie gunt bouwtechnisch onderhoud aan Strukton Worksphere

30 mei 2016

Politie-eenheid Noord-Nederland heeft het prestatiecontract voor het bouwkundig beheer en onderhoud gegund aan Strukton Worksphere. Het onderhoudscontract voor maar liefst 150.000 m² aan panden en terreinen gaat op 1 juni 2016 in.

Strukton Worksphere zal planmatig en correctief onderhoud plegen aan panden van de politie. Dit zijn bijvoorbeeld de districtspanden, teambureaus en cellencomplexen. Dit gaan we doen in Friesland, Groningen en Drenthe. Wij bieden een 24/7 bereikbaarheidsdienst aan voor urgente storingen. Strukton Worksphere en de politie hebben hierover duidelijke prestaties op het gebied van storings- en planmatig onderhoud afgesproken. Het onderhoud is van groot belang voor het veilig, gezond en duurzaam functioneren van het gebouw en is van directe invloed op het comfort en beleving van de gebouwgebruikers.

Ontzorgen primair proces

Bert Haan, directeur Strukton Worksphere regio Noord-Oost: “De politie vindt in Strukton Worksphere een proactieve kennispartner die actief bijdraagt aan continue verbetering, ook op het gebied van milieu, innovatie en duurzaamheid. Door verantwoord onderhoud, dragen wij bij aan het optimaal functioneren van de panden en terreinen van politie-eenheid Noord-Nederland. Wij mogen al meer dan 25 jaar installatietechnische werkzaamheden voor politie-eenheid Noord-Nederland uitvoeren en zijn dan ook zeer verheugd dat we met dit contract ook onze expertise op bouwkundig vlak kunnen laten zien.”

 

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere, onderdeel van Strukton, creëert door in te zetten op kennis, bouw, techniek en innovatie een gezonde, veilige, comfortabele en duurzame omgeving waarin mensen kunnen verblijven, werken en reizen. Strukton Worksphere: clever technology for modern life. www.struktonworksphere.nl