Nieuws

Ontmoet ons op het IFHE/NVTG-congres

18 april 2016

Technologie neemt in de veranderende zorg een steeds belangrijkere positie in. Ontmoet op 18 en 19 april 2016 Strukton Worksphere op het door de NVTG georganiseerde IFHE-congres 2016.

Worksphere @NVTG 

Kwalitatief hoogstaande en efficiënte zorg hangt nauw samen met de beschikbare producten en diensten. Technologie neemt in de veranderende zorg een steeds belangrijkere positie in. Strukton Worksphere streeft ernaar om gebouw, techniek en eindgebruiker perfect op elkaar aan te sluiten. Want het gaat om nut, noodzaak én gebruikerservaring. Hoe ervaren patiënten het klimaat, het licht en de bediening van hun apparatuur? Hoe reduceren we stress en maken we van het ziekenhuis of een zorgcomplex een 'healing environment'? 

Gezond gebouw

Ervaar de patient journey van een ziekenhuispatiënt. Thuis, onderweg en in het ziekenhuis is de patiënt actief bezig met het komende bezoek aan het ziekenhuis. Hoe ervaart een patiënt het ziekenhuisbezoek, wat stemt blij en tevreden, wat levert stress op?
In de whitepaper over zorgcomplex Nieuw Graswijk in Assen maakt u kennis met de uitgangspunten achter dit zorgcomplex. 
En lees de blog 'Creëer gezonde gebouwen - juist voor de zorg'.  

Graag nemen wij u mee op deze reis. Niet alleen voor nu, maar ook over 10 jaar en 20 jaar. U bent goed in zorg. Wij hebben veel verstand omtrent gebouwen. Samen leveren we "De beste zorg in gezonde gebouwen".