Nieuws

Strukton Worksphere vernieuwt PET-CT ruimte Tergooi

01 juni 2015

Een geheel vernieuwde PET-CT ruimte voor de beste zorg. Strukton Worksphere levert vandaag de bouwkundige vernieuwing van de PET-CT ruimte van de afdeling Nucleaire Geneeskunde van Tergooi locatie Hilversum op.

Tergooi_Gevel_Hilversum 

In februari verstrekte Tergooi de opdracht om de bouwkundige werkzaamheden aan de PET-CT ruimte uit te voeren. Maandag 2 maart startte Strukton Worksphere met verschillende bouwkundige werkzaamheden zodat de PET-CT ruimte geheel aangepast kon worden aan de eisen van deze tijd. Strukton was verantwoordelijk voor uitvoering van diverse werkzaamheden zoals fundering storten en staalwerk aanbrengen, de wachtruimtes herindelen, het sanitair aanleggen, nieuwe plafonds plaatsen en het schilderwerk van de PET-CT ruimte van de afdeling Nucleaire Geneeskunde van Tergooi locatie Hilversum. De laatste stand der techniek is toegepast op het gebied van stralingsafscherming voor de wanden en deuren zodat de beste zorg door Tergooi in een gezond gebouw kan plaatsvinden.  

Over Tergooi
Tergooi, gevestigd in Hilversum en Blaricum, is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan.