Nieuws

Save the date: IT Room Infra

06 november 2015

Dinsdag 17 november 2015, Congrescentrum Brabanthallen Den Bosch. Op het event IT Room Infra staat kennisoverdracht voorop. Speciaal georganiseerd voor beheerders, managers, eindgebruikers en installateurs van datacenters en computerruimtes.

Datacenter 

IT Room Infra is het event waar het bouwen van computerruimtes en datacenters centraal staat. Op het event staat kennisoverdracht voorop. Maar liefst 32 lezingen en een uitgebreide kennismarkt geven u inzicht in de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen. 

IT Room Infra wordt speciaal georganiseerd voor beheerders, managers, eindgebruikers en installateurs van datacenters en computerruimtes. En natuurlijk ook voor andere decision makers die betrokken zijn bij de aanschaf en het onderhoud van aan (data)infrastructuur gerelateerde oplossingen. Ontdek op de kennismarkt wat Strukton PULSE voor het onderhoud en beheer van uw datacenter kan betekenen. Of woon onze lezing “Hoe modificeert u op verantwoorde wijze technische installaties in uw datacenter?’ bij. Maak kennis met onze specialisten en activiteiten in de wereld van datacenters.

Strukton Worksphere verwelkomt u graag 17 november op IT Room Infra.