Nieuws

Opdracht Strukton onderhoud onderwijsinstelling Noorderpoort

04 maart 2015

Strukton Worksphere heeft van onderwijsinstelling Noorderpoort de opdracht ontvangen voor het technisch onderhoud van al hun locaties in Groningen. Strukton Worksphere onderhoudt vanaf 1 januari 2015 alle Groningse panden van Noorderpoort periodiek en preventief, voert correctief onderhoud uit en biedt een 24/7 bereikbaarheidsdienst voor eventuele storingen. De opdracht omvat zowel het werktuigbouwkundig als elektrotechnisch onderhoud.

Met 17 verschillende scholen verspreid over de regio, ruim 17.500 cursisten en 1.600 medewerkers is Noorderpoort één van de grotere ROC's (Regionale Opleidingscentrum) in Nederland. Onderwijsinstelling Noorderpoort heeft gekozen voor één partij om alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische gebouwgebonden installaties te onderhouden. Het betreft een onderhoudscontract waarbij schaalvergroting en standaardisatie de kwaliteit van de dienstverlening verhogen en de kosten verlagen. Het Noorderpoort vindt hierbij in Strukton Worksphere een proactieve partner die bijdraagt aan continue verbetering in de dynamische onderwijsomgeving, ook op het gebied van duurzaamheid, comfort en energiebesparing.

“Door het Noorderpoort te ontzorgen, kan zij zich richten op het primaire proces, namelijk het verzorgen van kwalitatief hoogstaand onderwijs in een prettige omgeving. Strukton Worksphere neemt hierbij de zorg voor het beheer en onderhoud van de panden op zich.”

Erwin Landkroon, manager Beheer en Onderhoud Strukton Worksphere

Strukton Worksphere onderhoudt meerdere scholen in Nederland, zoals Openbaar Onderwijs Groep Groningen, ROC van Twente en Aventus in Apeldoorn.