Nieuws

Ontmoet ons op het VBOI jaarcongres

14 oktober 2015

Donderdag 15 oktober is het zo ver: het jaarlijkse VBOI congres. Dit keer met als thema “Zorg om Technische Dienst!”. Natuurlijk is Strukton Worksphere vertegenwoordigd. Kom langs bij onze stand, maak kennis met de beste zorg in gezonde gebouwen en ervaar wat dit voor u kan betekenen.

animatiefilm beste zorg gezond gebouw 

Strukton Worksphere staat voor het creëren van gezonde gebouwen. Dit doen wij door de gebruikers en het gebouw met al haar data slim op elkaar te laten aansluiten. Met als resultaat een positieve beleving van uw zorggebouw. U vindt ons op de beursvloer in de Perserij (De Fabrique, Maarssen).

Daarnaast zal dagvoorzitter Adje (jarenlang de klunzige sidekick 'Adje' van Paul de Leeuw) ons meenemen in drie onderwerpen waarmee we bijna dagelijks te maken hebben: legionella, asbest en brandveiligheid. Rondom deze workshops maken we graag kennis met u. Strukton Worksphere is lid van de VBOI, de brancheorganisatie voor technici, die belast zijn met het beheer en onderhoud van vastgoed binnen de gezondheidszorg. Met slimme technologische toepassingen werken wij aan de beste zorg in gezonde gebouwen. Bekijk de film!