Nieuws

Onderhoud Pivot Park naar Strukton Worksphere

04 november 2015

Pivot Park, de open innovatie campus voor Life Sciences in Oss, gaat het onderhoud van haar gebouwinstallaties uitbesteden aan Strukton Worksphere.

Pivot Park ondertekening 

Deze inspirerende campus is in 2012 ontstaan op het terrein van MSD, het vroegere Organon. Op Pivot Park zijn tientallen jonge, innovatieve bedrijven gevestigd, actief op het gebied van biotechnologie en farmacie. Hun activiteiten variëren van de ontwikkeling van nieuwe kankertherapieën tot de speurtocht naar en proefproductie van nieuwe medicijnen en aanverwante activiteiten, zoals de bescherming van intellectueel eigendom.

Maatwerk onderhoudsconcept

Strukton Worksphere is inmiddels gestart met een volledige inventarisatie en statusinspectie van de technische installaties van de eerste 5 gebouwen, waarna een risicoanalyse wordt uitgevoerd om te komen tot het juiste onderhoudsconcept per gebouw en per installatie, afgestemd op de specifieke bedrijfsprocessen van de verschillende gebruikers. De totstandkoming en implementatie van het onderhoudscontract wordt begeleid door Kien Facility Management als managing agent.

Pivot Park ondertekening2Op 30 oktober is de intentie-overeenkomst getekend door Mirjam Mol-Arts, directeur van Pivot Park, en Frank de Garde, directeur Regio Zuid van Strukton Worksphere.