Nieuws

#Kennis maken met MVO Netwerk Zorg

27 maart 2015

Strukton Worksphere ontving de deelnemers aan het MVO Netwerk Zorg voor de themabijeenkomst over duurzaam inkopen. Welke duurzame eisen stellen zorgorganisaties in 2020 aan de producten en diensten die zij inkopen? En hoe kan het duurzame bedrijfsleven daaraan bijdragen?

MVO Netwerk Zorg 26-03-2015 

Gastheer Strukton Worksphere - deelnemer aan het MVO Netwerk Zorg – ontving de deelnemers op de Kromhout Kazerne in Utrecht. Strukton is als partner in Komfort bv tot en met 2035 verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de facilitaire dienstverlening van de Kromhout Kazerne. People, planet en profit waren niet alleen uitgangspunten bij de bouw, maar zijn ook het speerpunt tijdens de exploitatiefase van 25 jaar. Met minder verspilling, efficiënter gebruik van gebouwen en toepassing van technologische oplossingen creëert Strukton Worksphere een comfortabele werkomgeving voor alle  Kromhout gebruikers.

Beste zorg in gezonde gebouwen

Na de aftrap liet Marcel Dommisse de aanwezigen kennis maken met Strukton Worksphere. De inspirerende lezing door Helene van der Vloed over de stand zaken MVO Netwerk Zorg en het icoonproject Zorgzame Bedrijfskleding werd gevolgd door de lezing van Luc Lenaerts over hoe Philips kan bijdragen aan Duurzaam. Vervolgens werd de zaal in subgroepen ingedeeld om aan de slag te gaan met het bepalen van de best practices van duurzaam inkopen. Daarna was het tijd om dromen te delen: gezonde voeding als medicijn, duurzame zorgmaterialen, energiepositief op gebouwniveau zijn voorbeelden van duurzame dromen van de deelnemers.
Strukton Worksphere belooft  ‘de beste zorg in gezonde gebouwen’. Dit bereiken wij door samen met onze klant de dienstverlening rondom vastgoed zo in te richten dat deze kosten bespaart, veiligheid borgt en tevens waarde creëert.

De goede opkomst en de enthousiaste sfeer resulteerden in meer dan 100 duurzame ideeën en oplossingen. Duurzaam inkopen in de zorg; dromen, denken én doen!