Nieuws

BNR's Urban Energy met Strukton over ESCo's

10 juni 2015

Woensdagavond 10 juni van 19.30 tot 20.00 uur staat de radiorubriek Urban Energy van BNR in het teken van ESCo’s in Rotterdam. In een gesprek met Johan Winnubst van Strukton Worksphere en Gert Jan de Looze van de gemeente Rotterdam verkent presentator Thomas van Zijl de verschillende kanten van ESCo’s.

ESCo Rotterdam 

Het zal vooral gaan over samenwerking, waarom Strukton ingestapt is en de werkwijze van het contract. Het radiogesprek vindt plaats in zwembad De Wilgering, een van de negen Rotterdamse zwembaden waar Strukton Worksphere voor tien jaar lang het beheer en onderhoud verzorgt. Het was het eerste onderhouds- en energieprestatiecontract in Nederland, waarvoor Strukton een zogenaamde ESCo (Energy Service Company) oprichtte.

Meer weten over ESco's? Bekijk deze webpagina.  En luisteren dus woensdagavond van 19.30 tot 20.00 uur op Business News Radio!

Uitzending gemist?

Natuurlijk is deze uitzending van BNR terug te luisteren. Klik HIER en volg het gesprek tussen Strukton Worksphere, Gemeente Rotterdam, ESCo Netwerk en Boot Advocaten over de ervaring met ESCo voor 9 Rotterdamse zwembaden.