Nieuws

Strukton, Centric en de Universiteit Twente presenteren tijdens Health Valley Café

30 april 2014

Op donderdag 15 mei 2014 vindt het Health Valley Café “Zorglogistiek” plaats in Van der Valk de Cantharel, te Apeldoorn. Het evenement wordt georganiseerd door Health Valley in samenwerking met Strukton, Centric en de Universiteit Twente. Sprekers van die organisaties geven hun visie op het inrichten van zorglogistieke processen.

Robert Pet, Marktsegmentmanager Zorg bij Strukton, Ben van der Aa, Exploitatiemanager bij Strukton, Robin Lammerts, Salesmanager Healthcare Professionals bij Centric, en Richard Boucherie, professor aan de Universiteit Twente, spreken over de synergie tussen het primaire zorgproces en de ontwikkelingen op het gebied van huisvesting.

In een interactieve presentatie verzorgen Robert Pet en Robin Lammerts namens Strukton en Centric hun visie op de koppeling van zorglogistieke processen en de ontwikkelingen op het gebied van huisvestingsprocessen. Aan bod komen onder andere de veranderende zorgvraag, de inrichting en indeling van zorginstellingen aan de hand van customer experience en de relatie tot het optimaliseren van het elektronisch patiëntendossier. Robert en Robin illustreren de theorie met pakkende voorbeelden uit de praktijk en geven inzicht in het effect van beter planbare zorg op uw vierkante meters, uw gebouw- en energiebeheer en de hierbij gevraagde flexibiliteit van zorgprofessionals.

Ben van der Aa zal tijdens zijn presentatie spreken over nieuwe samenwerkingsvormen. Aan de hand van voorbeelden en zal hij inzicht geven in de toegevoegde waarde van nieuwe samenwerkingsvormen.

Prof. Richard  Boucherie van de Universiteit Twente zal tijdens dit Café ingaan op efficiëntere processen in de gezondheidszorg. Aan de hand van diverse voorbeelden zal hij vertellen over bijvoorbeeld het efficiënter gebruik van een OK, en het beter plannen van de patiënten instroom.

Wilt u deelnemen aan het Health Valley Café? Dan kunt u zich hier inschrijven.