Nieuws

Strukton Worksphere wint SAP Quality Award

18 november 2013

Strukton Worksphere is donderdag 14 november door SAP Nederland bekroond tot 'Gold Winner' bij de SAP Quality Awards 2013. Jaarlijks organiseert SAP de Quality Awards verkiezing rondom de meest succesvolle SAP projecten. Strukton Worksphere heeft het goud gewonnen met de implementatie van de HR Performance Management applicatie 'SAP SuccessFactors'.

Strukton Worksphere gebruikt SAP SuccessFactors (SF) ter ondersteuning van het interne programma Vakmanschap. Met het winnen van de Gold Award in de categorie 'Small Implementation' is Strukton tevens genomineerd voor de Europese SAP Quality Awards en de shortlist voor de Europese Quality Award voor innovatieve producten.

Vakmanschap

De jury roemde Strukton Worksphere onder andere vanwege de goede projectbeheersing, kwaliteit en duidelijke visie op HR Performance Management.
Het winnende project van Strukton Worksphere is onderdeel van het programma 'Vakmanschap'. Hiermee investeert Strukton Worksphere in het vakmanschap en de professionele ontwikkeling van haar medewerkers.

Ontwikkeling personeel

Strukton Worksphere is trots op de projecten die ze voor haar klanten mag uitvoeren. Deze projecten vragen om medewerkers die hun vak in detail moeten beheersen. Dat betekent niet alleen theoretische kennis, maar ook dat medewerkers in de praktijk bewijzen het vak te beheersen. Daarbij komt dat wet- en regelgeving steeds hogere eisen stelt. Zonder vereiste geldige wettelijke certificaten mogen en willen we niet werken.
Vakmanschap staat bij Strukton Worksphere voor medewerkers die deze benodigde vaardigheden hebben en blijven ontwikkelen. Om zo op een professionele manier samen te werken. Strukton Worksphere gebruikt SuccessFactors (SF) als tool bij deze doelstelling.