Nieuws

Strukton verwerft opdracht onderhouden liftinstallaties Rijksgebouwendienst

19 maart 2013

Rijksgebouwendienst heeft Strukton Worksphere opdracht gegeven om de komende 4 jaar in het gehele oosten van Nederland in hun objecten in totaal 365 liftinstallaties te onderhouden. De aanneemsom bedraagt € 2,5 miljoen en zal per 1 juni 2013 ingaan.

De opdracht gaat om 2 van de 5 uitgezette percelen van de Rijksgebouwendienst om de komende 48 maanden liftinstallaties te onderhouden in hun objecten. Strukton Worksphere zal op bijna 180 locaties totaal 365 liftinstallaties onderhouden. Afgelopen 4 jaar verzorgde Strukton Worksphere al het onderhoud aan de transportinstallaties in het oosten van het land voor de Rijksgebouwendienst.

De contracten zijn door middel van een concurrentiegerichte dialoog met de opdrachtgever tot stand gekomen. De basis van het contract is prestatiegericht onderhoud, waarbij maximale stilstand, reponstijden en levering van materialen tot de prestatie-indicatoren behoren. Hierdoor kan de opdrachtgever zich concentreren op zijn primaire proces en is hij verzekerd van een veilige, comfortabele en duurzame werk- en verblijfsomgeving. Dit heeft erin geresulteerd dat Strukton voor 2 van de 5 percelen de beste aanbieding had.