Nieuws

Strukton opdracht voor onderhoud panden Alliander

16 augustus 2013

Strukton Bouw & Onderhoud heeft opdracht gekregen van netwerkbedrijf Alliander om al hun vastgoed per direct te onderhouden voor een periode van 3 jaar met een optie tot verlenging van tweemaal vier jaar.

Strukton wordt, in samenwerking met Oranjewoud en Verheij Integrale groenzorg, verantwoordelijk voor het bouwkundige- en terreinonderhoud van de 45 panden verspreid over Nederland. De opdracht is verleend op basis van de economisch meest voordelige inschrijving (EMVI), waarbij Strukton zich onderscheidde door een goed plan van aanpak en een gunstige prijsstelling.

Naast het uitvoeren van het onderhoud vindt er tijdens de contractperiode een transitieproces plaats waarbij Alliander meer op regiebasis het onderhoud gaat aansturen.
In deze transitie krijgt Strukton een steeds grotere verantwoordelijkheid voor het invullen, organiseren en uitvoeren van het onderhoud.

Het contract omvat het gebouwgebonden beheer en onderhoud van de gebouwen zoals verbouwingen, schilderwerk, inspecties en advieswerkzaamheden als ook het onderhouden van terrein- en groenvoorziening inclusief de bewegwijzering.