Nieuws

Strukton Bouw en Strukton Worksphere samengevoegd

16 december 2013

Strukton heeft de werkmaatschappijen Strukton Bouw en Strukton Worksphere samengevoegd tot één organisatie. Met ingang van 1 januari 2014 betreden de beide werkmaatschappijen gezamenlijk de markt onder de naam Strukton Worksphere. Per januari 2014 wordt de merknaam Strukton Bouw niet meer gevoerd.

De integratie van techniek en bouw speelt in op de integrale vraag uit de markt naar een totaalaanbod van ontwerp, bouw, beheer, onderhoud en exploitatie. Door samen op te trekken onder één naam staat de organisatie nog sterker in haar rol van regisseur van techniek en gebouwen.

Met de gebundelde kennis heeft Strukton Worksphere alle benodigde disciplines in huis: ontwerpen, ontwikkelen (zowel bouw als installaties) en exploiteren: bouwkundig, installatietechnisch, energietechnisch tot zelfs de aansturing van de facilitaire dienstverlening. Zo bedient Strukton Worksphere de eindgebruiker nog beter en wordt voor hem een veilige, comfortabele en duurzame werk- en verblijfsomgeving gecreëerd.

De nieuwe organisatie bestaat uit regionale vestigingen inclusief een landelijke organisatie, gericht op grote integrale werken. Het managementteam bestaat uit Ad Balm, Geert Hoek, Evert Lemmen en Johan Winnubst.

Toonaangevende projecten van Strukton Worksphere zijn:

  • ministerie van Financiën in Den Haag
  • DUO/Belastingdienst in Groningen
  • Kromhout Kazerne in Utrecht
  • Bestevaer in Vlissingen
  • Schiphol G-pier in Amsterdam
  • OV Terminal in Den Haag