Nieuws

Projecten Strukton open tijdens Dag van de Architectuur op 22 juni

17 juni 2013

Op zaterdag 22 juni 2013 vindt de 27e editie van de Dag van de Architectuur plaats. Ook dit jaar zijn er diverse projecten open voor het publiek waar Strukton aan werkt. Neem een kijkje bij bijzondere projecten of gebouwen die anders niet toegankelijk zijn. Ervaar en beleef zo de rijkdom van de architectuur. Het thema dit jaar is ‘24 UUR Architectuur’.

Poster Dag van de Architectuur 2013 

De volgende projecten waar Strukton aan werkt zijn opengesteld:  

Den Haag CS – Den Haag

De architect Pieter van Rooij van Benthem Crouwel Architekten geeft een presentatie over de architectuur van het nieuwe station. Aansluitend geven projectmedewerkers rondleidingen langs de bouwplaatsen in het station. De presentatie zal gehouden worden om 13.15 uur en 14.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk, je kunt je tot 18 juni aanmelden.

Gebouw DUO en Belastingdienst – Groningen

Dit duurzame pps-project, met haar bijzondere architectuur, is geopend van 10.00 - 14.00 uur. Belangstellenden kunnen het gebouw uitsluitend onder begeleiding bekijken. De groepsgroottes zijn echter beperkt, dus aanmelden vooraf is noodzakelijk. Meld je aan op www.nieuwbouwkempkensberg.nl.

De Dag van de Architectuur is een initiatief van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA). Iedereen is welkom.

Meer informatie over de Dag van de Architectuur of bekijk welke projecten nog meer meedoen: www.dagvandearchitectuur.nl.