Nieuws

Eerste woningen Land in Zicht opgeleverd

28 maart 2013

Op maandag 25 maart hebben de eerste bewoners van het project Land in Zicht in Haarlem de sleutel van hun nieuwe woning overhandigd gekregen. Met een minimaal aantal opleverpunten van 0 tot 2 punten per woning overhandigde Strukton naar tevredenheid van de kopers de sleutel. Van het appartementencomplex Turkoois worden de komende dagen gemiddeld vier woningen per dag opgeleverd. In de tussentijd wordt er, ondanks het ijzig koude weer, gewerkt aan de waterwoningen en watervilla’s. Hiervan worden de waterwoningen rond de zomer opgeleverd en later dit jaar ook de villa’s.

20130227_111225 

Laatste kans

Er staan nog een paar woningen te koop: drie havenappartementen en twee waterwoningen. De havenappartementen kunnen per direct worden betrokken.

Nieuwbouwdag 13 april 2013

Het project Land in Zicht doet mee aan de landelijke nieuwbouwdag op zaterdag 13 april a.s.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom tussen 11.00 en 15.00 uur op de bouwlocatie aan de Spaarndamseweg in Haarlem.

Land in Zicht

Het unieke woonproject Land in Zicht aan de oevers van het Spaarne in Haarlem bestaat uit 167 woningen en appartementen in maritieme sfeer. De locatie heeft een schitterend uitzicht over het water. De havenappartementen en waterwoningen en villa’s hebben een ligplaats voor een boot. Het contact met het water, de langs varende schepen op het Spaarne, maar ook de toe te passen materialen geven een puur maritiem gevoel in dit nieuwe stukje Haarlem.