Nieuws

Actieve bijdrage Strukton aan de Dutch Green Building Week

25 juli 2013

Strukton is net als vorig jaar gouden sponsor van de Dutch Green Building Week, die plaatsvindt van 16 t/m 20 september 2013. Tijdens deze week organiseert Strukton tal van evenementen verspreid over het hele land, met als rode draad het thema BUILDING ENERGY.

DGBW_banner_vierkant

Energie is de belangrijkste grondstof voor succes, daar gaat Strukton zorgvuldig mee om. Strukton realiseert en faciliteert omgevingen en gebouwen die energie opleveren. Deze energie geeft Strukton actief door met zo’n veertien activiteiten in de regio. Doel van deze bijdrage aan de Dutch Green Building Week is te laten zien wat Strukton in huis heeft als regisseur van complexe, integrale vraagstukken en samen met klanten en relaties te werken aan innovatie en een duurzame toekomst. Zo laat Strukton samen met ROC Aventus praktijkvoorbeelden zien die hebben geleid tot energiebesparingen, zijn er diverse ontbijtsessies waar u energie van krijgt en opent GasTerra haar deuren voor een presentatie over Energy Service Company (ESCo).

Dutch Green Building Week

De Dutch Green Building Council (DGBC) is de initiatiefnemer van de Dutch Green Building Week, die jaar voor de derde keer plaatsvindt. Het thema voor de Dutch Green Building Week 2013 is GREEN MEANS BUSINESS. Met dit thema wil de DGBC Nederland inspireren en tonen wat de business case van duurzaam bouwen en ontwikkelen is. DGBC wil samen met alle participanten laten zien wat dit kan betekenen en opleveren voor de maatschappij en in het bijzonder voor de business.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de activiteiten van Strukton tijdens de Dutch Green Building Week? Bekijk het programma. Aan deelname aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie over de Dutch Green Building Week vindt u op www.dgbw.nl.