Nieuws

Strukton en MMC ondertekenen raamovereenkomst samenwerking

19 november 2012

Máxima Medisch Centrum (Eindhoven/Veldhoven) en Strukton Worksphere hebben een langdurige overeenkomst voor een strategisch partnerschap ondertekend.

Overeenkomst_MMC_Strukton 

Beide organisaties bekrachtigen hiermee hun overtuiging dat het werken als partners naast elkaar meerwaarde heeft boven het werken als partijen tegenover elkaar. Het gelijkschakelen van de belangen staat dan ook centraal in de overeenkomst, die op zowel instandhouding als renovatiewerkzaamheden van toepassing is.

De samenwerkingsovereenkomst zal leiden tot grote gezamenlijke voordelen, zoals een hoog niveau van dienstverlening en een gewaarborgde continuïteit tegen de laagst mogelijke uitvoering- en organisatiekosten. Ook kunnen beiden partijen beiden maximaal gebruik maken van elkaars kennis en ervaring, die ook gezamenlijk geborgd zal worden.

Het wederzijdse vertrouwen van beide organisaties heeft een overeenkomst opgeleverd die bestaat uit een aantal kaders, maar vooral de stimulans om de samenwerking steeds meer diepgang te geven en elkaars kwaliteiten blijvend uit te nutten. Normaliter worden contracten met betrekking tot bouw / verbouw volledig dichtgetimmerd. Binnen deze overeenkomst is echter de geest van het partnerschap richtinggevend, ook al is die geest niet tot in detail vertaald in letters.

Strukton Worksphere is al jaren lang een betrouwbare partner met betrekking tot gebouwgebonden installaties binnen de bouw en verbouw projecten van het Máxima Medisch Centrum, waaronder de verbouwing van de gehele locatie van het ziekenhuis in Eindhoven.

Foto: de heer R. van ‘t Hullenaar, voorzitter raad van bestuur Máxima Medisch Centrum (links) en de heer M. Schimmel, algemeen directeur Strukton Worksphere (rechts).