Nieuws

Supermarkt Jan Linders en Strukton Projectontwikkeling bereiken overeenstemming over nieuwe vestiging

23 februari 2010

Op 23 februari 2010 worden de handtekeningen gezet onder het huurcontract voor een nieuwe Jan Linders supermarkt die medio 2012 haar deuren opent in winkelcentrum ‘nieuwevoorstad’ te Nijmegen.

nieuwevoorstad is een bedrijventerrein dat wordt getransformeerd tot een levendig woon- en winkelgebied. Het ligt dichtbij het Centraal Station en het Waalfront en aan de nieuwe west-entree van het centrum van Nijmegen, die ontstaat als de nieuwe stadsbrug over de Waal is gerealiseerd.

Supermarkt en appartementen

Aan het Feniksplein komt een nieuwe supermarkt van Jan Linders met een oppervlakte van ruim 1.400 m2, met ruim voldoende parkeergelegenheid. Daarboven komen 101 appartementen.

Enthousiast

Algemeen directeur Leo Linders is zeer enthousiast: “ik ben erg blij met deze nieuwe winkel in mijn woonplaats Nijmegen”. Strukton Projectontwikkeling is verheugd in Jan Linders een lokale ondernemer te hebben getroffen die durft te investeren in de toekomst.

Al eerder sloot Strukton een huurovereenkomst met Super de Boer. Daarnaast zijn nog enkele kleine winkelunits beschikbaar voor verhuur.