Nieuws

Succesvolle pre-sale bijeenkomst Land in Zicht Haarlem

11 maart 2010

Zaterdag 6 maart heeft Strukton Projectontwikkeling door middel van een pre-sale bijeenkomst de aftrap gegeven voor de verkoop van de eerste woningen voor het project Land in Zicht in Haarlem. Tijdens deze bijeenkomst was er voor de geïnteresseerden van het eerste uur gelegenheid tekeningen in te kijken en alvast een bouwnummer te reserveren.

De animo voor de exclusieve woningen aan het Spaarne is groot. 142 mensen bezochten de pre-sale bijeenkomst in Villa Westend te Velserbroek. Een locatie die de sfeer van het project prima weergeeft. De verkoop van het project is opgedeeld in twee fases. Als eerste gaan 29 waterwoningen type Cobalt en 18 watervilla’s type Azurri in verkoop. In de tweede fase komen de appartementen aan bod. De definitieve start van de verkoop van de woningen zal medio mei 2010 plaatsvinden.

Land in Zicht

Het woonproject Land in Zicht bestaat in totaal uit 167 woningen en appartementen in maritieme sfeer. De locatie is het voormalige jachthavengebied aan de Spaarndamseweg, gelegen langs het Spaarne, nabij het natuurgebied de Hekslootpolder en De Mooie Nel. Een eigen ligplaats aan de woning geeft de mogelijkheid ieder moment te genieten van een heerlijke boottocht over het Spaarne. Het contact met het water, de langs varende schepen op het Spaarne, en de toe te passen materialen geven een puur maritiem karakter aan dit nieuwe stukje Haarlem.

Makelaars

Mooijekind Vleut Makelaars (Ellen Franken, 023 – 542 02 44) en Puur Makelaars (Ralf van Schagen, 023 – 542 35 42) nemen de verkoop van het project voor hun rekening. Voor meer informatie over het project kunt u bij een van hen terecht of breng een bezoek aan de website: www.land-in-zicht.nu.