Nieuws

Strukton Worksphere tekent raamovereenkomst met DTZ Zadelhoff

21 januari 2010

Strukton Worksphere is een partnership aangegaan met DTZ Zadelhoff voor levering van vastgoed- en makelaarsdiensten. De raamovereenkomst tussen Strukton Workspere en DTZ Zadelhoff is maandag 19 april 2010 officieel ondertekend. DTZ Zadelhoff zal advies en ondersteuning bieden op het gebied van huisvesting en vastgoed, zoals het verhuren van gebouwen en het begeleiden van aanhuur en contractverlengingen.

De businessunit Exploitatie van Strukton Worksphere beheert vanuit zijn facilitaire expertise de gebouwen van Strukton. Het gaat om circa negentig vestigingen met een totaal bruto vloeroppervlak van circa 100.000 m2 aan kantoor- en bedrijfsruimten. De huisvesting van organisaties is aan verandering onderhevig. Verhuizingen, efficiencymaatregelen of andere inzichten in de wijze van werken, bepalen de behoefte aan ruimte en dus huisvesting.

Uit het oogpunt van kosten- en risicobeheersing bekijkt de businessunit Exploitatie van Strukton Worksphere momenteel de mogelijkheden om het juiste evenwicht te vinden tussen de vraag van de organisatie en het aanbod van gebouwen en werkplekken. 'Daarbij zal DTZ Zadelhoff adviseren', vertelt Cuno van Steenhoven, voorzitter Dagelijks Bestuur van DTZ Zadelhoff. 'Wij kunnen daarnaast diensten verlenen op het gebied van andere vastgoedgerelateerde vraagstukken. Wij zijn trots op het partnership met Strukton Worksphere en verheugen ons op de samenwerking.'

Strukton Worksphere is als technisch dienstverlener actief in de markt van installatie, beheer, service, onderhoud en exploitatie van gebouwen en installaties. Doel is een veilige, duurzame en comfortabele omgeving waar medewerkers en bezoekers optimaal kunnen presteren en verkeren.