Recreatie

Zwembaden, theaters en ijsbanen trekken veel bezoekers, vergen veel onderhoud en verbruiken relatief veel energie. Een professionele inrichting van de techniek is voor dit soort recreatieve accommodaties een absolute must, om het comfort voor de bezoeker zo hoog mogelijk en het energieverbruik binnen de perken te houden.

Rabo_Theater_Hengelo_Act
Hal 3 Foyer midden
Wilgenring_Wedstrijdbad_Duiken
 

Wat kan Strukton voor u betekenen?

Strukton voorziet uw gebouw van alle gemakken die uw bezoekers nodig hebben om optimaal te kunnen genieten. We nemen de exploitatie van uw gebouw voor een lange periode op ons en creëren voor u een perfect functionerende recreatieve omgeving tegen minimale kosten.

Revitalisering

Eén van de specialiteiten van Strukton is het revitaliseren van bestaande gebouwen. Zo richtten we als eerste partij in Nederland een Energy Service Company op, dat een groot aantal energetische, bouwkundige en installatietechnische maatregelen nam in 9 Rotterdamse zwembaden. Deze maatregelen zullen niet alleen leiden tot een aanzienlijke reductie van de CO2-uitstoot (een belangrijke doelstelling van de gemeente Rotterdam), maar ook tot 34% minder energiekosten en een betere lucht- en waterkwaliteit. Afspraken hierover zijn vastgelegd in een uniek onderhouds- en energieprestatiecontract met een looptijd van 10 jaar.

Comfort voorop

Sfeervol licht, een behaaglijke temperatuur en zuivere lucht zijn belangrijke randvoorwaarden voor mensen om zich goed te kunnen ontspannen. Strukton richt uw gebouw zo comfortabel mogelijk in, zónder uw energierekening de pan uit te laten rijzen. Sterker nog: met onze grote kennis van verwarming, verlichting en isolatie kunnen we een toename van comfort juist uitstekend combineren met een efficiënter gebruik van energie. Uiteraard staat doorgaande exploitatie daarbij hoog in ons vaandel. We plannen de werkzaamheden zo in, dat het publiek er zo min mogelijk van merkt.

Verduurzamen zonder zelf te betalen

nHcRYBEJdIo
Wilgenring_Wedstrijdbad_Duiken