Kantoren

Bij de ontwikkeling van kantoorgebouwen zijn flexibiliteit en duurzaamheid cruciale begrippen. In een kantoor waar nu wordt gewerkt, kan straks worden gewoond. En wat nu één kantoor is, kan in de toekomst worden gesplitst in meerdere zelfstandige units. Samen met u speelt Strukton creatief in op de eisen van huidige én toekomstige huurders. Flexibele huisvestingsconcepten zijn ons uitgangspunt, zodat uw gebouw ook op lange termijn zijn waarde behoudt.

Provinciehuis_Buitenzijde_rechtenvrij_activity carousel_600x375
 

Wat kan Worksphere voor u betekenen?

We zijn actief als ontwikkelaar en bouwer, maar ook renovatie behoort tot onze kernactiviteiten. Zo renoveerden we het Provinciehuis Utrecht, door grondig te verbouwen en de installaties te vervangen. Ook hadden we een belangrijk aandeel in de verbouwing van het Ministerie van Financiën. We maken uw vastgoed energiezuiniger en comfortabeler, waardoor uw energierekening daalt en de waarde van uw gebouw toeneemt.

Revitalisering

Al jaren is in de kantorenmarkt sprake van structurele leegstand. De oplossing voor dit urgente probleem is revitalisering. Met bouwkundige maatregelen en innovatieve technieken blaast Strukton uw oude kantoor nieuw leven in. We dringen het energieverbruik terug, verbeteren het klimaat en richten uw kantoor efficiënter in. Hierdoor stijgt de tevredenheid van huurders en neemt de waarde van uw gebouw toe.

Het Nieuwe Werken

De manier waarop we werken, netwerken en samenwerken is de afgelopen jaren sterk veranderd. Dit heeft zijn weerslag op de gewenste inrichting van kantoren. Een eigen werkplek voor elke medewerker is niet meer noodzakelijk. Door Het Nieuwe Werken in te voeren kunnen kantoren efficiënter ingericht worden en gaan de huisvestingskosten omlaag. Met onze expertise op het gebied van huisvestingsvraagstukken creëren wij een optimale werkomgeving. Hierbij adviseren wij over het maken van de juiste keuzes en zorgen voor de implementatie.

Totaalpakket

Strukton neemt zowel verantwoordelijkheid voor de bouw als voor de techniek. Van ontwerp en realisatie tot technisch beheer en onderhoud van alle installaties. Ook de facilitaire diensten zoals  beveiliging en schoonmaak kunnen we coördineren. Wij houden daarbij de regie, zodat u één aanspreekpunt heeft. Uiteraard staan de eindgebruikers van uw gebouw altijd centraal. Een prettige werkomgeving en een goed binnenklimaat leiden namelijk tot een hogere productiviteit, betere gezondheid en minder verzuim. Tegen een optimale prijs/kwaliteitverhouding nemen u alle zorg uit handen.

Life cycle management

De kantorenmarkt is zeer conjunctuurgevoelig. Daarom houdt Strukton al in de ontwerpfase rekening met de exploitatiekosten op langere termijn. Aandacht voor de totale levensduur, kosten en kwaliteit van een gebouw leidt tot concurrerende huurprijzen en een hoger rendement voor investeerders.

Renovatie Provinciehuis Utrecht

hWF2xTi3PnU

Renovatie Ministerie van Financiën

_N1uRZzmKGY