Projecten in de zorg

Een greep uit onze projecten in de zorg, zowel in de cure als in de care.

  • Joint venture met het Admiraal de Ruijter ziekenhuis. Doelstelling: 10% direct besparen op de exploitatiekosten, risicobeheersing van het vastgoed, integrale procesbeheersing in de samenwerkingsketen, introductie van gastheerschap met de bestaande operationele medewerkers. Lees meer over Bestevaer Vlissingen.
  • Maincontract met GGZ-organisatie Altrecht: prestatiegericht beheer- en onderhoud uitvoeren voor alle locaties, waarbij het technisch personeel van Altrecht in dienst is gekomen van Strukton Worksphere. Doelstelling: kostenbesparing, professionalisering van beheer en onderhoud en borging veiligheid.
  • Spijkenisse Medisch Centrum: aansturing van de technische dienst na het faillissement (2013) en professionalisering werkwijze binnen beheer en onderhoud, om gegeven de beperkte financiële middelen, veiligheid te borgen en bewuste keuzes te maken. Projectmanagement leveren bij vervangingsinvesteringen.
  • Catharina ziekenhuis: realiseren van hybride operatiekamers .
  • Carinova
    -  Project 1:Renovatie en nieuwbouw van een verpleeghuis, inclusief uitvoering van het beheer en onderhoud.  
    - Project 2: met het beheer- en onderhoudsteam van Carinova werkwijzen professionaliseren en efficiënter maken, waardoor het genereren van managementinformatie mogelijk wordt. Het eerste jaar is een leer- en transitiejaar als opmaat naar een regiecontract.
  • MCH Bronovo, locatie Westeinde: ziekenhuis met een sterk ontwikkelde functie voor acute zorg, waarbij borging van veiligheid voor het ziekenhuis gerealiseerd moest worden door het vervangen van 37 jaar oude noodstroomaggregaten bij een doorlopende bedrijfsvoering.

Bestevaer Vlissingen

Bestevaer_Vlietland_600x375

Het ADRZ wordt door deze aanpak volledig ontzorgt en kan zich richten op de core business. Lees meer over de aanpak van Bestevaer.

MCH-Bronovo

MCH-Bronovo - inregelen

De kritische noodstroom- installaties zijn weer up-to-date. Essentieel voor continuïteit van de zorg bij MCH-Bronovo. Lees meer