Brandveiligheid & Sprinklertechniek

Of het nu gaat om sprinkler-, watermist- of gasblusinstallaties, brandblusmiddelen, bouwkundige preventie of een UPD/basisontwerp, de brandveiligheidsspecialisten van Strukton Worksphere bieden u een veilige verblijfsomgeving.

brandveiligheid - kranen op rij

Uw brandveiligheidsvraagstukken worden door Strukton Worksphere optimaal, integraal en innovatief opgepakt. Van consultancy tot ontwerp, uitvoering, onderhoud en beheer. Met sprinkler-, gasblus- of watermistinstallaties, brandblusmiddelen of bouwkundige preventie op basis van een weloverwogen UPD/basisontwerp.

Brandveiligheid bij nieuwbouw en renovatie

De architect heeft zijn ontwerp gereed, het ontwerp heeft de goedkeuring van alle betrokkenen, en dan volgt meestal de puzzel van een goede, brandveilige, en gecertificeerde invulling van de sprinklerinstallatie. Techniek, eisen en esthetica moeten elkaar vinden.

focus op brandveiligheid schemaFocus op brandveiligheid

Net als bij een veiligheidsgordel vertrouwt u bij een brandveiligheidsinstallatie op een goede werking als het onverhoopt mis gaat. Het denkwerk vooraf moet daarom 100% betrouwbaar, goed en op de praktijk gebaseerd zijn. Dankzij de combinatie van consultancy en uitvoering die bij Strukton Worksphere integraal geborgd is, zijn haalbaarheid, praktische uitvoerbaarheid en kwaliteit vanzelfsprekend. 

Onderhoud, planmatig & effectief

Het is net als met airbags, je plaatst ze in auto’s om ze het liefst nooit nodig te hebben. Maar als de nood aan de man is, moeten ze perfect werken en levens redden. Zo is het ook met sprinklers. Daarom vragen installaties, pompen en techniek jaarlijks om periodieke testen en proeven om alles in topconditie te houden. Alleen met planmatig periodiek onderhoud kun je een gecertificeerde installatie topfit houden. Strukton Worksphere kiest de meest efficiënte en effectieve oplossing, en voert het onderhoud 100% vakkundig uit. Dat is Strukton Worksphere toevertrouwd.