Integraal werken

Bij Strukton Worksphere werken we integraal. Van idee tot ontwerp. Van ontwerp tot planning. Van planning tot realisatie. En van realisatie tot beheer en exploitatie. Samen, op basis van alle vakkennis binnen Strukton Worksphere. En samen met anderen: bedrijven, opdrachtgevers en leveranciers.

SWS-integraal-werken

Gebouwen worden steeds complexer. Onze klanten vragen vaker om complete dienstverlening bij één partij. Het maakt daarbij niet uit hoe of wanneer wij ons werk doen. Zolang het maar werkt. Daarom biedt Strukton Worksphere een integraal dienstenpakket. Van idee tot exploitatie.Bij Strukton Worksphere werken namelijk alle disciplines samen onder één dak: bouwkundigen en technisch specialisten, bouwers en beheerders, maar ook de technisch en facilitair beheerders. Slimme ICT helpt ons om beter met elkaar samen te werken. Want een goede samenwerking is essentieel. 

nuQc-1FTfMM

 

Samenwerken

Denk bijvoorbeeld aan publiek private samenwerking. In Nederland zijn wij marktleider op het gebied van integrale prestatiecontracten en pps-projecten in de gebouwgebonden sector. Daarbij bieden we een alles-in-één pakket voor onze klant. Want bij Strukton Worksphere werken we integraal. Van idee tot ontwerp. Van ontwerp tot planning. Van planning tot realisatie. En van realisatie tot beheer en exploitatie.