Strukton PULSE

Gebouwen, daar zijn er veel van. Gebouwen waar we steeds slimmer worden, waar we werken. Die ons boeien of ongemerkt aan ons voorbij gaan. We zijn zo vaak in een gebouw, dat we sommige dingen voor vanzelfsprekend aannemen. Een gezonde, veilige en comfortabele omgeving naar persoonlijke wensen. Daarbij komt nog de grote uitdaging om dit op duurzaam wijze mogelijk te maken.

Dat is niet vanzelfsprekend en gaat zeker niet vanzelf. Hoe meer we weten, hoe slimmer we worden en hoe groter het potentieel om te verbeteren. Dát realiseren we met Strukton PULSE.

PULSE kijkt, ziet en voelt; 24/7

Strukton PULSE kijkt dwars door het gebouw, voelt of het comfort prettig was en ziet of installaties goed hebben gefunctioneerd. Dat voorkomt niet alleen klachten en een te hoge energierekening, maar ook te hoge slijtage en ongepland vervangingsonderhoud. Met oog op de toekomst, CO2-reductie en lage total cost of ownership (TCO). Bekijk de film en zie hoe Strukton PULSE werkt.

u6q5EnDB6RY

In control

Met Strukton PULSE hebben onze klanten de volledige controle over hun gebouw. Zo kunnen we storingen voorkomen en oplossen voordat gebruikers er iets van gemerkt hebben, kan er optimaal onderhoud worden uitgevoerd zodat installaties langer meegaan en efficiënter blijven werken. Bovendien kunnen we zelfs het volledige energieverbruik in de gaten houden en bijsturen met als einddoel meer duurzaamheid en lagere kosten. Dit maakt Strukton PULSE tot hét onderhoud- en beheerplatform van de toekomst.

Ga naar de speciale Strukton PULSE website en ontdek alle mogelijkheden die Strukton PULSE biedt.

Top 10 gestelde vragen over Strukton PULSE

Op Building Holland 2017 hebben we veel van onze klanten gesproken. Iedereen was enthousiast over het Strukton PULSE platform en stelde veel vragen. We hebben hiervan de Top 10 geselecteerd en collega's gevraagd ieder een vraag te beantwoorden......

1. Ralph van den Heuvel geeft antwoord op de eerste vraag: "Wat levert het gebruik van PULSE op?"

2. "Met welke data kan Strukton PULSE omgaan?" is de vraag die Paul Kemme, maintenance engineer, beantwoord.

3. Gideon Meulman vertelt "hoe Strukton PULSE data uit een gebouw ontsluit"

4. René van Doren beantwoordt de vraag "Kan Strukton PULSE geautomatiseerd comfort bewaken?"

5. De vraag 'Is het mogelijk om losse sensoroplossingen te koppelen aan Strukton PULSE?' wordt beantwoord door Barry Tuip.

6. Mark Honings vertelt over hosting en informatiebeveiliging.

7. Kan de software van Strukton PULSE naast monitoren en bewaken ook geautomatiseerd bijsturen? Rene van Doren vertelt meer.