Expertise

Het hedendaagse leven kan niet zonder slimme technologische oplossingen en toepassingen. Zonder techniek staat alles stil. Wij bewegen in een rap tempo naar een samenleving die verduurzaamd en waarin alles en iedereen op slimme wijze met elkaar verbonden is. In die snel veranderende wereld ligt de kennis en de kracht van Strukton Worksphere.

SWS-energie-duurzaamheid

 

Energie & Duurzaamheid

Strukton Worksphere is dé raadgevend specialist op het gebied van verduurzaming van gebouwen. 

SWS-datagestuurde dienstverlening

 

Datagestuurde dienstverlening

Strukton Worksphere is de regisseur van alle datagedreven (onderhouds)processen. Strukton PULSE is hét platform waarmee Strukton Worksphere de verbinding legt. 

SWS-integraal-werken

 

Integraal werken

Strukton Worksphere biedt klanten optimale en integraal samenhangende oplossingen voor de hele levenscyclus van de gebouwde en de procestechnologische omgeving. Samen met zusterbedrijven, klanten en partners werken wij aan de beste oplossing voor u. 

 
SWS-revitalisatie-ontwikkeling

 

Revitalisatie & Ontwikkeling

Strukton Worksphere staat voor ontwikkelingsvraagstukken die een duurzaam revitaliseringskarakter hebben.

SWS-kennisontwikkeling

 

Kennisontwikkeling

Vakkundige, enthousiaste professionals zijn de basis van onze dienstverlening. Met al onze 1700 medewerkers zijn wij u graag van dienst. 

 

 

Technisch specialismen

Het hedendaagse leven kan niet zonder slimme technologische oplossingen en toepassingen. Zonder technologie staat alles stil. Onze specialisten delen graag hun kennis met u.