Een tweede leven

Bestaande gebouwen revitaliseren we: we geven ze een tweede leven. En transformeren ze tot duurzame en moderne gebouwen. Dit doen we door bouwkundige maatregelen te combineren met het vernieuwen van de technische installaties. Samen met u zoeken we naar de beste afweging, met als einddoel meer comfort, minder energieverbruik en lagere huisvestingskosten. Zo wordt iedereen er beter van: het bedrijf, haar medewerkers en het milieu.

Integrale samenwerking

Om te komen tot de beste totaaloplossing, mobiliseert Strukton alle partijen die hieraan een bijdrage kunnen leveren. Denk aan de eigenaar en gebruiker van een pand, maar ook aan adviseurs, bouwers, installateurs en facilitair managers. Door een vraagstuk vanuit verschillende invalshoeken te benaderen, behalen wij voor u de meeste meerwaarde.

Levensduur

We vragen u uitgebreid naar uw wensen, vertalen die naar technische specificaties en verzorgen de realisatie. Vervolgens nemen we ook graag het beheer en onderhoud, de exploitatie en eventueel de financiering voor onze rekening. Hierbij denken wij in levensduur: wij kijken naar de totaalkosten en kwaliteit van het gebouw voor de lange termijn.


Ervaring

  • Rotterdamse Groene Gebouwen Cluster Zwembaden
    Via een ESCo maakt Strukton negen Rotterdamse zwembaden zuiniger, groener en gezonder. Dit levert een gegarandeerde besparing van 4,5 miljoen euro op.
  • Renovatie ministerie van Financiën
    Een ingrijpende renovatie waarbij de installaties zijn vernieuwd en de inrichting van het pand is aangepast aan de eisen van deze tijd. De gebruiker stond hierbij centraal.
  • Provinciehuis Utrecht
    Een tweede leven voor het Provinciehuis Utrecht. Het gebouw werd door Strukton gerenoveerd tot modern en duurzaam kantoor. Van het 31.000 m2 en 18 verdiepingen tellende gebouw renoveerde Strukton het overgrote deel, terwijl op de tweede tot en met de zesde verdieping doorgewerkt werd.

Provinciehuis Utrecht

hWF2xTi3PnU

Verduurzamen zonder te betalen

nHcRYBEJdIo