Building Holland 2017

Ontmoet Strukton Worksphere op het innovatieve evenement '(Re)Building the Future'. Wij verwelkomen u graag van 11 april t/m 13 april 2017 op onze stand 10.055A in de RAI Amsterdam.

STRW17001-01 Building Holland beurs_banner-01

Graag nodigen wij u uit voor ons programma op het innovatieve evenement '(Re)Building the Future'. Het hedendaagse leven kan immers niet zonder slimme technologische oplossingen en toepassingen. Zonder techniek staat alles stil. Strukton Worksphere neemt u mee in de clevere oplossingen die zij biedt. 

Programma

11 t/m 13 april maken wij graag kennis met u op onze stand 10.055A. Sluit ook aan bij de speciale activiteiten die Strukton Worksphere organiseert. Bekijk ons programma.

Building Holland programma beurs_UITNOD_HR DEF

Ruimtereis met André Kuipers

Hoe ervaart iemand een werk- en leefomgeving in de ruimte? Welke inzichten geeft ons dat in het aanpassen van gebouwen op aarde? De Nederlandse astronaut André Kuipers neemt u mee in zijn unieke ervaring vol technologische ontwikkelingenen zijn zienswijze omtrent innovatie en duurzaamheid van ons ‘ruimteschip’ aarde.
Meld u aan voor de ruimtereis onder leiding van André Kuipers op 12 april om 13.00 uur.
  

Lancering Strukton PULSE

Met onze innovatie Strukton PULSE dragen wij bij aan het creëren van prettige en gezonde werk- en leefomgevingen. Strukton PULSE transformeert 24/7 data naar informatie die storingen voorkomt, die levensduur verlengt, die energie- en onderhoudskosten reduceert en bovendien gebruikerstevredenheid vergroot.

Vraag nu uw toegangskaart aan

Laat u inspireren over de toekomst. Denk mee over duurzaamheid in werk- en leefomgevingen. Beleef de lancering van Strukton PULSE mee of sluit aan bij de presentaties. Vraag hier een gratis toegangskaart aan voor de beurs en bezoek de stand van Strukton Worksphere in hal 10 (standnummer 10.055A). 

banner building holland website