(Re)Building the future met Clever Technology for Modern Life

Auteur: Beursteam Building Holland

Geplaatst op: 12 april 2017

2017-04-11 beursteam ochtend

Beursteam Building Holland

3 dagen, 11, 12 en 13 april 2017, 20 collega's van Strukton Worksphere, RAI Amsterdam, 12.000 bezoekers. Kennismaken en kennisdelen tijdens (Re)Building the future.

(Re)Building the future. Een inspirerende en uitdagende ‘opdracht’ voor het beursteam Building Holland van Strukton Worksphere. Met Strukton PULSE en revitalisering en ontwikkeling als onze oplossingen voor een duurzaam gebouwde leefomgeving.

buildingHolland Jeff en Albert

Jeff de Hoop en Albert Geleijns blikken terug op de eerste beursdag: “De eerste beursdag was gelijk al een succes. Het begon om 12:00. We zijn gestart met een scrum en hadden er erg veel zin in. De bezoekersstroom kwam wat langzaam op gang, maar al gauw hadden we veel aanloop. Het astronautenpak had zeer veel bekijks. En heel veel beursbezoekers maakten een selfie met dit ruimtepak. We hebben veel mensen gesproken, uiteenlopend van architect, bouwadviseur, opdrachtgever en leverancier.

’s Middags was er een Expertmeeting op de stand. Diverse gasten uit de vastgoed, energie en financiële wereld spraken over een duurzaam gebouwde omgeving. Een geanimeerd gesprek, waarbij het sleutelwoord "samenwerken" was.

collage expertmeeting

Later in de middag, tijdens de borrel op de stand leuke en diepere inhoudelijke en soms ook sociale gesprekken gevoerd. Al met al een geslaagde eerste dag. Morgen gesprekken op "hoog" niveau met ruimtevaarder André Kuipers.”

Provinciehuis Utrecht in VR

2017-04-11-VR-bril PHOTO-00000015

Elders op de beursvloer waren 5 projecten in virtual reality te bekijken. Hierbij was ook het Provinciehuis Utrecht, een project van Strukton Worksphere. "Als je op het dak staat, dan voelt het echt alsof je heel hoog staat. Je wilt bij de rand vandaan blijven", aldus een van de beursbezoekers. Een mooi voorbeeld van clever technololy for modern life. 

 

 

Strukton PULSE voor DUO2

Eind van de middag tekenden Robert Pet namens DUO² en Maikel Nabuurs namens Strukton Worksphere een intentieverklaring om de energiemodule van Strukton PULSE toe

Rai 11-04-2017 (35)

te voegen aan de bestaande onderhoudsdienstverlening. Een belangrijke stap naar verdere verduurzaming van het al met vier sterren BREEAM-NL In-Use bekroonde gebouw. 

 

12 april 2017: 2e beursdag @BuildingHolland

Een nieuw team vandaag op de stand. En natuurlijk starten we weer met een gezamenlijke kick-off. Het wordt een drukke dag. En daar hebben we zin in. 

Beursteam 12 april

Ben Alen en Mike van der Sar: “In de ochtend wordt het snel drukker. Geen tijd voor koffie voor de PULSE-consultants, zij geven aan één stuk door PULSE-demo’s. Een mooie ervaring hebben we met een relatie die eerst afwijzend tegenover PULSE staat. Na uitleg en demo zegt deze relatie hartgrondig “dit wil ik ook hebben!”.”

Ruimtecollege door André Kuipers

Begin van de middag bemensen we met borden ‘Andre Kuipers’ de route naar de grote Forumzaal. Een goed gevulde zaal. Er wilde zelfs iemand betalen om naar binnen te mogen. Na de lancering van Strukton PULSE krijgen we een bijzonder inkijkje in het leven van een astronaut. Over trainen, trainen, trainen, klittenband als eerste levensbehoefte, heel veel techniek, techniek en techniek. 

collage Andre Kuipers

Na de presentatie was er een meet & greet met André Kuipers op onze afgeladen stand.

Getekend: PULSE voor Zorggroep Sint Maarten en Nationaal Muziekkwartier

Zorggroep Sint Maarten tekent een intentieverklaring om de Energie-, Comfort- als Installatiemodule van Strukton PULSE te implementeren. Daarnaast breiden de gemeente Enschede en Strukton Worksphere de bestaande samenwerking voor het Nationaal Muziekkwartier uit met de inzet van Strukton PULSE. 

buildingholland - contractondertekening 12-04Feestelijke ondertekening met Zorggroep Sint Maarten en Nationaal Muziekkwartier Enschede

 

Vanuit de standcrew van vandaag ‘een succesvolle beursdag, onze missie is geslaagd!’.

13 april: 3e beursdag @BuildingHolland

De laatste dag alweer van het innovatieve evenement (Re)Building the future. De standbemanning van vandaag verheugt zich weer op een dag met goede gesprekken. 

beursteam 13 april

.Michael Mangold en Jan Spoelstra: “Wederom een zeer productieve en inspirerende dag met geïnteresseerde bezoekers waaronder zowel potentiële als bestaande klanten. Strukton PULSE spreekt tot de verbeelding. Bezoekers zijn onder de indruk van de mogelijkheden, de inhoud en kwaliteit van PULSE. Ook onze activiteiten op het gebied van revitalisatie en (project)ontwikkeling brengen een duurzame woon- en leefomgeving dichterbij.

Mooi om weer op een beurs te staan en vanuit positiviteit mee te bouwen aan de naambekendheid van Strukton Worksphere. Nog steeds zijn er bezoekers die denken dat we enkel in beton en spoorrails doen………. Zij weten nu dat Strukton Worksphere met 1700 man sterk vanuit ‘Clever Technology for modern life’ een innovatieve, gezonde, veilige, comfortabele en toekomstbestendige omgeving creëert waar mensen kunnen werken, reizen en verblijven.”

Building Holland kijkt terug op 11 april

Terugblik Building Holland 12 april

Building Holland kijkt terug op 13 april