Service, beheer en onderhoud

Niet op afroep reparaties uitvoeren, maar zorgen dat uw gebouw 24 uur per dag in perfecte staat verkeert. Dat is de filosofie van Strukton als het gaat om service, beheer en onderhoud. We nemen de zorg voor uw gebouw volledig uit handen, waardoor u één duidelijk aanspreekpunt heeft en continu verzekerd bent van comfort en gemak.

Service_Beheer_Onderhoud_Ron_Swinckels_600x375
 

Bij het beheer en onderhoud van uw gebouw kijken we nadrukkelijk naar de totale kosten op de lange termijn. We concentreren ons op alle aspecten die een optimale werkomgeving bepalen en zorgen ervoor dat uw energielasten omlaag gaan. Samen met u formuleren we een aantal kritieke prestatie-indicatoren (kpi's), bijvoorbeeld voor stroomverbruik of temperatuur, die we vastleggen in een prestatiecontract. Vervolgens rapporteren we regelmatig of de beloofde prestaties inderdaad zijn geleverd. U heeft er geen omkijken naar.

Vakwerk

Een klemmende deur, knipperende tl-buis of lekkende kraan: kleine ongemakken kunnen bij de gebruikers van een pand grote ergernis veroorzaken. Strukton combineert persoonlijke service en jarenlang vakmanschap met de innovatieve kennis van een groot bedrijf. Onze specialisten houden uw pand in topconditie en zijn bekend met de laatste inzichten op het gebied van klimaat, beveiliging, energie, datacenters, communicatiesystemen, gebouwautomatisering en liften. Ze doen er alles aan om storingen of ongemakken te voorkomen. Tijdens onze werkzaamheden houden we de overlast uiteraard tot een minimum beperkt. 

Vertrouwen

U kunt op ons vertrouwen dankzij onze:

  • landelijke dekking: wij zijn gevestigd van Groningen tot Maastricht. Dus mocht er een defect zijn, dan zijn onze specialisten snel ter plaatse.
  • 24-uursservice: wij zijn altijd telefonisch bereikbaar via 0800-melding, ook buiten kantoortijden.
  • digital facility desk: via een beveiligde internetomgeving heeft u altijd toegang tot keuringsrapporten, certificaten en de actuele meerjarenplanning. Hierdoor hoeft u zelf geen administratie bij te houden.
  • uniek monitoringsysteem: hiermee kunnen we u elk gewenst moment de behaalde prestaties laten zien.