Strukton PULSE

Gebouwen, daar zijn er veel van. Gebouwen waar we steeds slimmer worden, waar we werken. Die ons boeien of ongemerkt aan ons voorbij gaan. Waar je soms wacht en soms lacht, waar nieuwe mogelijkheden beginnen.

We zijn zo vaak in een gebouw, dat we sommige dingen voor vanzelfsprekend aannemen. Een gezonde, veilige en comfortabele omgeving naar persoonlijke wensen, ook al verblijven we steeds vaker met méér mensen op minder vierkante meter. Daarbij komt nog de grote uitdaging om dit op duurzaam wijze mogelijk te maken. 

PULSE stock

 

Dat is niet vanzelfsprekend en gaat zeker niet vanzelf. Hoe meer we weten, hoe slimmer we worden en hoe groter het potentieel om te verbeteren. Dát realiseren we met Strukton PULSE.

PULSE kijkt, ziet en voelt; 24/7

Strukton PULSE kijkt dwars door het gebouw, voelt of het comfort prettig was en ziet of installaties goed hebben gefunctioneerd. Dat voorkomt niet alleen klachten en een te hoge energierekening, maar ook te hoge slijtage en ongepland vervangingsonderhoud. Met oog op de toekomst, CO2-reductie en lage total cost of ownership (TCO). Bekijk de film en zie hoe Strukton PULSE werkt.

u6q5EnDB6RY
Beheerst met Strukton PULSE: hoger comfort, minder energieverbruik, lagere CO2-uitstoot. Neem volledige controle in gebouwbeheer!

 

Met Strukton PULSE hebben onze klanten de volledige controle over hun gebouw. Zo kunnen we storingen voorkomen en oplossen voordat gebruikers er iets van gemerkt hebben, kan er optimaal onderhoud worden uitgevoerd zodat installaties langer meegaan en efficiënter blijven werken. Bovendien kunnen we zelfs het volledige energieverbruik in de gaten houden en bijsturen met als einddoel meer duurzaamheid en lagere kosten.

Dit maakt Strukton PULSE tot hét onderhoud- en beheerplatform van de toekomst. Ga naar de speciale Strukton PULSE website en ontdek alle mogelijkheden die Strukton PULSE biedt.

Integrale aanpak energiemanagement

Lees het hele artikel in het vakblad Installatie en Bouw (nov2016).

Meer over gebouwautomatisering

Van GBS-data naar stuurinformatie: drie stappen vooruit. Strukton PULSE in de special Gebouwautomatisering van het vaktijdschrift Installatie & Bouw.

In control dankzij intelligent gebouwbeheersysteem

Beheren zonder omkijken, invulling geven aan duurzaamheid én een hogere belevingswaarde.

Lees meer in Facto