Dag van de Bouw

20 mei 2017

Bezoek Rijkskantoor De Knoop op de Dag van de Bouw. Op zaterdag 20 mei zetten ca. 120 bouwprojecten in heel Nederland de bouwhekken open, waaronder Rijkskantoor De Knoop in hartje Utrecht. Altijd al eens willen zien hoe het werk op de bouw er van dichtbij uitziet? Dit is uw kans!

Herontwikkeling Rijkskantoor De Knoop

Het project Rijkskantoor De Knoop omvat het herontwikkelen van het huidige Knoopkazerne complex tot een rijkskantoor. Tijdens de Dag van de Bouw geeft het bouwteam een presentatie over het toekomstige Rijkskantoor De Knoop en het ernaast gelegen circulair paviljoen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om de voortgang te bekijken op de bouwplaats zelf, zijn er activiteiten voor kinderen en is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken.

Woon de presentatie bij

Tijdens de Dag van de Bouw zal R Creators in het informatiecentrum van CU2030 om 11.00 uur een presentatie geven 'Van Knoopkazerne naar Rijkskantoor De Knoop'. Loop hiervoor binnen bij het informatiecentrum van CU2030 (adres Stadskantoor, bovenaan de (rol)trappen van het Jaarbeursplein, Stadsplateau 1 Utrecht). Klik hier voor meer informatie.  

R Creators, een samenwerking van Strukton, Facilicom en Ballast Nedam, ontvangt u graag tussen 10.00 en 16.00 uur op het bouwterrein. 

Rijkskantoor De Knoop 2017-04-20 afbeelding timelapseBekijk de timelapse 'Van sloop tot hoogste punt'. Bekijk de voortgang Rijkskantoor De Knoop.

 

Bezoek alle bouwprojecten

Kom op de Dag van de Bouw naar Utrecht. Bezoek naast Rijkskantoor De Knoop ook andere bouwprojecten in het centrumgebied aan de hand van deze plattegrond.

2017 - DAG VAN DE BOUW plattegrond


Dag van de Bouw 2017

Hoogste punt 20-04-2017 (10)

Hoogste punt 20-04-2017 (11)

Meer over rijkskantoor De Knoop

Meer weten over het project Rijkskantoor De Knoop? 

Projectpagina